Management - TeraPlast

Management

Considerăm că avem o responsabilitate deosebită față de acționarii, angajații și partenerii noștri de business, dar și față de tot ce ne înconjoară. Ne asigurăm că în tot ceea ce facem avem o viziune cuprinzătoare și avem în vedere impactul potențial asupra societății și mediului.

Pentru noi, sustenabilitatea a fost o prioritate strategică înainte ca aceasta să ia forma unui raport dedicat. Misiunea noastră este să oferim soluții eficiente pentru oameni și mediu. De-a lungul timpului am investit în secția de reciclare, în centrala fotovoltaică și suntem în curs de implementare de soluții digitale pentru o cultură organizațională paperless.
management sustenabilitate teraplast

Raportul de sustenabilitate TeraPlast se realizează în acord cu un set de standarde internaționale în domeniul sustenabilității. Până în 2020, aspectele non-financiare erau prezentate în cadrul declarației non-financiare, integrată în Raportul administratorilor și detaliată în cadrul Raportului Non-financiar.

La TeraPlast recunoaștem beneficiile și importanța dezvoltării responsabile și ne aliniem bunelor practici internaționale. Ne setăm obiective de îmbunătățire continuă pentru a aduce plus-valoare atât angajaților și clienților, cât și acționarilor noștri. Promovăm transparența în relația cu părțile interesate și considerăm vitală informarea completă, corectă și la timp a investitorilor, acționarilor, angajaților, partenerilor de afaceri și a comunității locale.

Principii de raportare

Raportul anual de sustenabilitate este realizat conform standardelor GRI (Global Reporting Initiative) opțiunea Core și respectă prevederile Ordinelor nr. 1938/2016 și 2844/2016 emise de Ministerul Finanțelor Publice cu privire la informațiile raportate.
În plus, din aprilie 2021, TeraPlast este semnatar al inițiativei UN Global Compact. Astfel, ne asumăm ca în ceea ce întreprindem să acționăm responsabil, în acord cu cele 10 principii, și să contribuim la Obiectivele de Dezvoltare Durabilă ale inițiativei ONU.

Abordarea noastră

Temele abordate și analizate în cadrul raportului fac referire la impactul pe care activitatea TeraPlast SA îl are asupra economiei, mediului și societății în care operează. Determinarea temelor relevante pentru raport a fost realizată prin consultarea părților interesate, conform principiilor care se aplică în întocmirea analizei de materialitate.

Raportul de sustenabilitate TeraPlast va fi publicat anual în urma reaplicării metodologiei de consultare a părților interesate pentru a reevalua și adresa temele de interes. Acestea vor fi tratate în cadrul capitolelor raportului în funcție de gradul de interes și indicatorii de performanță monitorizați de TeraPlast.

Cod de conduită

Documente

Găsești toate documentele TeraPlast aici

Abonează-te la newsletter

Fii la curent cu ofertele noastre și tutorialele din grupul TeraPlast

    This site is registered on wpml.org as a development site.