Tehnologie - TeraPlast
Tehnologie

Tehnologie

Grupul TeraPlast este cel mai mare procesator de polimeri din estul UE. Fabricile grupului sunt dotate cu echipamente de ultimă generație, de la producători renumiți la nivel mondial. În plus, investițiile continue în capacitățile de producție asigură o productivitate optimă, un grad ridicat de automatizare și facilitează obținerea de produse de înaltă calitate, aliniate standardelor internaționale de produs.

linia 7 fara branduri teraplast

Facilități de producție ale TeraPlast

Fabrica de produse din PVC

– Secția de țevi PVC
– Secția de granule PVC

Fabrica de poliolefine

– Secția de cămine și rezervoare din PE
– Secția de fitinguri PVC și PP
– Secția de țevi PP
– Secția de produse termoformate
– Secția de granule poliolefine

Fabrica de țevi din polietilenă

– Atelier de confecționare fitinguri
– Secția de țevi din polietilenă, lise și corugate

Fabricile Grupului TeraPlast mai includ și Fabrica de ferestre și uși (TeraGlass), Fabrica de reciclare PVC rigid (TeraPlast Recycling) și Fabrica de confecții din polietilenă (Somplast). Din 2021, în parcul industrial vor fi operaționale Fabrica de ambalaje biodegradabile (TeraBio Pack) și încă o Fabrică de sisteme din polietilenă (TeraPlast).

Echipamentele din fabricile TeraPlast sunt de ultimă generație, de la furnizori de renume precum Theysohn, Battenfeld-Cincinnati, Krauss Maffei, Negri Bossi, IPM, Baussano, Wittman Battenfeld, Ferromatik Milacron, IFW și Tecnomatic.

Materia primă achiziționată este produsă de furnizori de încredere, precum BorsodChem, Chemson, Omya, Molgroup Petrochemicals, Borealis, Sabic și Kaneka.

Planificarea eficientă a operațiunilor și a resurselor materiale sau financiare este realizată prin intermediul modulelor SAP. Analiza de date în direcția oferirii de suport decizional pentru management este realizată prin intermediul BI – QlikView, parte din noua generație de software in-memory business intelligence.

Mai multe despre Grupul TeraPlast

Documente

Găsești toate documentele TeraPlast aici

Abonează-te la newsletter

Fii la curent cu ofertele noastre și tutorialele din grupul TeraPlast

    This site is registered on wpml.org as a development site.