Anunț public

S.C. TERAPLAST S.A., titular al proiectul “Extindere între corpurile C1 și C2 pentru realizarea unui singur corp de clădire, în regim de înălțime parter, cu funcțiunea de hală de producție și amenajare incintă”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către A.P.M. BISTRIȚA-NĂSĂUD, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul “Extindere între corpurile C1 și C2 pentru realizarea unui singur corp de clădire, în regim de înălțime parter, cu funcțiunea de hală de producție și amenajare incintă”, propus a fi amplasat în municipiul Bistrița, str. Tărpiului, nr. 27 A, județul Bistrița-Năsăud.

Proiectul deciziei de încadrare  și motivele care o fundamentează  pot fi consultate  la sediul A.P.M. Bistrița-Năsăud, din municipiul Bistrița, str. Parcului, nr. 20, în zilele în zilele de luni + vineri între orele 9 0  +15 0 , precum și la următoarea adresă de internet: http://apmbn.anpm.ro/.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a Agenția pentru Protecția Mediului Bistrița-Năsăud.

Am primit:

03.10.2019

Documente

Găsești toate documentele TeraPlast aici

Abonează-te la newsletter

Fii la curent cu ofertele noastre și tutorialele din grupul TeraPlast